Twezo Rum Barbados 8 jaar oud 70CL

€ 46,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Twezo Barbados 8 Years Rum

Geselecteerd door cognachuis Maxime Trijol, maakt Twezo Barbados 8 Years Rum deel uit van een serie rums uit de Caraïben. Deze bijzondere 8 jaar oude rum gaat, naast zijn normale rijping, bij Maxime Trijol enkele maanden de kelder in om verder te rijpen op oude Cognacvaten om een extra diepgang en complexiteit te verkrijgen. Deze Barbados rum is de oudste en misschien ook wel de beste uit de reeks.


Smaakomschrijving:

Twezo Barbados 8 Years Rum is zeer rond in de neus en verrijkt de zintuigen met sublieme vleugjes exotisch fruit en vanille. Bij het nemen van de eerste slok word je verwelkomd door de heerlijke subtiliteit, complexiteit en delicaatheid van deze rum.


Natuurlijk kan je van deze heerlijke Barbados rum puur genieten, maar je kan er ook een mooie cocktail van maken. Maxime Trijol raadt hiervoor hun cocktail "Mai Orange" aan. U maakt deze door sinaasappellikeur, Twezo Barbados 8 years rum, ananas- en limoensap en een scheutje water in een met ijs gevulde cocktailshaker te gieten. De cocktail wordt geserveerd over gemalen ijs en gegarneerd met een schijfje limoen.


Twezo Barbados 8 Years Rum wordt geleverd in een traditionele stijl rum karaf met een ronde en gebogen vorm. De diepe mahoniehouten kleur van de rum komt tot uiting in het eenvoudige ontwerp van de fles. Illustraties van piratenschepen en een gouden kompas geven de fles karakter en een majestueus gevoel. Een prachtig geschenk voor zowel rum liefhebbers als cocktailkenners.


Kleur: Diep mahonie hout.


Neus: Complex, karamel met vleugjes exotisch fruit, tannines en vanille.


Smaak: Zacht, exotisch fruit, tonen van bourbon vanille, rook, leer.


Afdronk: Langdurig en vol en kruidig van smaak


Flesinhoud: 70 CL


Alc. 41%