Maxime Trijol Vintage Petite Champagne 1993

€ 169,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Maxime Trijol Petite Champagne 1993


Maxime Trijol 1993 Vintage Petite Champagne Cognac is een transcendente belichaming van een moment bevroren in de tijd. Deze Cognac, gedistilleerd in het gedenkwaardige jaar 1993, is een bewijs van de kunst van het vintage selecteren en belooft zijn kenners met elke slok een ongeëvenaarde reis door de tijd.

Op 18 januari 2023 zijn van deze cognac (vatnummer 173/174) 490 flessen gebotteld en elke fles is genummerd. Deze vintage wordt geleverd in een fraai kistje.


Neus:

Het aroma onthult een zacht concert van gekonfijt fruit, gecombineerd met nuances van gedroogde druiven en vijgen. Naarmate de geur vordert, wordt de geur dieper en worden onderliggende lagen van houtachtige en rancio-geuren onthuld.


Smaak:

Een heerlijke aanzet van zoete, bloeiende fruittonen danst op de tong en evolueert geleidelijk naar de verfijnde smaken van vanille en peperkoek.

De Cognac eindigt met een aanhoudende rancio, kenmerkend voor de oude eaux-de-vie uit Grande en Petite Champagne, en laat een blijvende indruk van pure uitmuntendheid achter.


Gebied: Petite Champagne
Druif: Ugni Blanc
Oogstjaar: 1993
Alcoholpercentage: 40 %
Kleur: Glanzend Amber.

Inhoud: 70 cl