Maxime Trijol Vintage Fins Bois 1979

€ 174,90
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Maxime Trijol Vintage Fins Bois 1979


De Vintage 79 is een echt item voor de Cognac verzamelaar vanwege zijn indrukwekkende zeldzaamheid. Geproduceerd van 100% Fins Bois eaux-de-vie had het in 1979 een onwrikbare uitzonderlijkheid. Vandaag de dag belichaamt het nog meer schittering, omdat het een 'single cask numbered bottle' is, een zeldzaam bestaan in de hedendaagse Cognac wereld.

Zoals alle Vintage cognacs is deze individueel genummerde fles goedgekeurd door het Bureau National Interprofessionnel du Cognac om absolute authenticiteit te garanderen.

Dankzij het zeeklimaat en de combinatie van klei, steen en kalksteen in Fine Bois is deze cognac karakteristiek goed afgerond en soepel. Een momentopname in het jaar 1979, een uitzonderlijk cadeau voor een gelegenheid of jubileum.


Deze cognac is krachtig, rijk aan bloemige tonen, gedroogd fruit en kaneelkruiden. De subtiele houtachtige neus is in harmonie met aroma's van vanille en gedroogde hazelnoten die deze bijzondere afdronk accentueren.


Dit is een uitstekend gerijpte Fins Bois, die ongetwijfeld zowel cognac- als sigarenliefhebbers in verrukking zal brengen.

Van het vat met nummer 527475 zijn op 31 januari 2019 in totaal 690 flessen gebotteld. De flessen zijn genummerd.


Gebied: Fins Bois
Druif: Ugni Blanc
Oogstjaar: 1979
Alcoholpercentage: 40 %
Kleur: goud oranje met koperachtige reflecties
Inhoud: 70 cl