Twezo Trinidad Y Tobago Rum

Geselecteerd door cognachuis Maxime Trijol, maakt Twezo Trinidad Y Tobago Rum deel uit van een serie bijzondere rums uit de Caraïben. Deze rum wordt, naast zijn normale rijping, ook enkele maanden op oude cognacvaten gelagerd om een diepgang en complexiteit te verkrijgen.

Twezo Trinidad Y Tobago wordt geleverd in een traditionele rum karaf met een ronde en gebogen vorm. Het etiket kent een vintage uitstraling door de achtergrond met een oude piratenschatkaart en gouden kompas. De rum heeft een prachtige amberkleurige kleur en een gouden reflectie als de karaf het licht opvangt.

Smaakomschrijving: De neus opent met noten van suikerriet en kruidige amandelen, gevolgd door een tint vanille. Waarna er zich een breed aromatisch palet opent. Met een finale van geroosterde amandelen, chocolade en iets van kruidkoek.

Een aanrader voor rum liefhebbers met een passie voor Trinidad en Tobago waar deze rum wordt geproduceerd.

Kleur: Lichtgoud.

Neus: Vanille, karamel, peper.

Smaak: Licht, fijn gekruid, tonen van peper, romige karamel, vanille.

Afdronk: Langdurig en kruidig.

Flesinhoud: 70 CL.

Alc. 41%

Twezo Barbados Rum

Geselecteerd door cognachuis Maxime Trijol maakt Twezo Barbados Rum deel uit van een serie rums uit de Caraïben die profiteren van de uitzonderlijke suikerriet oogst in dit gebied. Deze rum wordt, naast zijn normale rijping, ook enkele maanden op oude cognacvaten gelagerd om een diepgang en complexiteit te verkrijgen.

Twezo Barbados Rum is een aanrader voor rum liefhebbers van het eiland Barbados, waar deze rum wordt geproduceerd en die herinneringen aan het eiland terugbrengt.

Smaakomschrijving: De geur en aroma's van brioche en bourbon vanille nemen je mee op een heerlijke tropische reis naar Barbados. In de smaak soepele tonen van vanille en noten die smelten in de mond en voor een spectaculair zachte afdronk zorgen.

Je kunt deze heerlijke Barbados rum puur drinken, of er een mooie cocktail van maken.

Kleur: Lichtgoud.

Neus: Bourbon Vanille en karamel.

Smaak: Licht, fijn gekruid, tonen van peper, romige karamel, vanille en noten.

Afdronk: Langdurig en kruidig maar zacht.

Flesinhoud: 70 CL.

Alc. 41%.

Twezo Barbados 8 Years Rum

Geselecteerd door cognachuis Maxime Trijol, maakt Twezo Barbados 8 Years Rum deel uit van een serie rums uit de Caraïben. Deze bijzondere 8 jaar oude rum gaat, naast zijn normale rijping, bij Maxime Trijol enkele maanden de kelder in om verder te rijpen op oude Cognacvaten om een extra diepgang en complexiteit te verkrijgen. Deze Barbados rum is de oudste en misschien ook wel de beste uit de reeks.

Smaakomschrijving:

Twezo Barbados 8 Years Rum is zeer rond in de neus en verrijkt de zintuigen met sublieme vleugjes exotisch fruit en vanille. Bij het nemen van de eerste slok word je verwelkomd door de heerlijke subtiliteit, complexiteit en delicaatheid van deze rum.

Natuurlijk kan je van deze heerlijke Barbados rum puur genieten, maar je kan er ook een mooie cocktail van maken. Maxime Trijol raadt hiervoor hun cocktail "Mai Orange" aan. U maakt deze door sinaasappellikeur, Twezo Barbados 8 years rum, ananas- en limoensap en een scheutje water in een met ijs gevulde cocktailshaker te gieten. De cocktail wordt geserveerd over gemalen ijs en gegarneerd met een schijfje limoen.

Twezo Barbados 8 Years Rum wordt geleverd in een traditionele stijl rum karaf met een ronde en gebogen vorm. De diepe mahoniehouten kleur van de rum komt tot uiting in het eenvoudige ontwerp van de fles. Illustraties van piratenschepen en een gouden kompas geven de fles karakter en een majestueus gevoel. Een prachtig geschenk voor zowel rum liefhebbers als cocktailkenners.

Kleur: Diep mahonie hout.

Neus: Complex, karamel met vleugjes exotisch fruit, tannines en vanille.

Smaak: Zacht, exotisch fruit, tonen van bourbon vanille, rook, leer.

Afdronk: Langdurig en vol en kruidig van smaak

Flesinhoud: 70 CL

Alc. 41%